Nya bilder

Nu är bloggen fylld med nya fina kort och filmer!

I onsdags hade hela skolan läsdag. Dagen inleddes med en gemensam samling i gymnastiksalen följd av redovisningar från årskurs 2 om rymden, musikquis, teater med spökhistorier och mycket egen läsning. Vid utvärdering om dagen var det just den egna läsningen som uppskattades mest.

Nu håller eleverna på att registrera vad de har ätit hittills under dagen, de ska sedan fylla i vad det äter resten av dagen samt en dag till, alla har fått hem inloggningsuppgifter för det. Eleverna har lämnat blod och urinprov under dagen, utan problem. De ska nu ha på sig aktivitetsbanden runt midjan och lämna in dem till skolan måndagen den 22/5.

Finns en ny sida på bloggen nu ”Fredagsdans”, där ligger de danser som vi hittills har gjort. Det är så kul att se eleverna dansa. De som är ansvariga för veckans dans är engagerade och tränar för att lära kompisarna en ny dans, övriga är motiverade och hänger på i den nya dansen.

Vi har återigen haft en härlig vecka tillsammans!Bildresultat för smiley symbol

Önskar er en finfin helg!

Nedan följer bilder från när eleverna dramatiserade Bröderna Lejonhjärta. Jag lägger inte in filmen ännu, utan sparar den till efter uppvisningen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *