Halva veckan har redan gått

Idag har vi haft idrottslyftet för första gången. Det hade blivit lite missförstånd på vägen i planeringen. Den gruppen som skulle haft bad, fick boule idag i stället.  Vi återkommer när vi vet vad det blir för den gruppen nästa vecka. Idrottslyftet håller på mellan kl. 13.00- kl.14.00 så de som har bowling kan bli lite sena hem de dagarna, då bowlinghallen ju ligger en bit bort från skolan.

Patrik hälsar att eleverna gärna får byta om till idrottskläder hemma, då de har idrott första lektionen.

Idag har eleverna fått sina första läxor för terminen. De ska vara gjorda till nästa onsdag och torsdag. Önskvärt är om alla läser en liten stund varje dag, för att på så sätt bli en allt duktigare läsare.  Läxorna ligger även under  ”läxor”. Gå även in under ”Mot nya höjder” för att se de uppdrag vi gjort än så länge.

Läxor till vecka 36
                                                                                                                                                Onsdag 2/9                                                                                                                               Matte– Veckomatte; Räknesagor                                                                                             Engelska– Dialog; Hi I am Harry (läs och översätt), samt 10 glosor

Torsdag 3/9                                                                                                                     Svenska-Kapitel 1 i Pojken och Tigern. Läs texten, helst varje dag, samt svara på de frågor som är inklistrade i din läxbok.

Allt gott!

/Camilla

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *