Snart helg igen

Så tog även den här veckan slut väldigt fort! Jag har varit hemma för vård av barn två dagar den här veckan, så då arbetade Sofia i klassen, vilket löpte på finfint!

Läxor till onsdag 25/11
Svenska: Pojken och Tigern Kapitlet 12 (s. 87-92) Läs texten flera gånger samt, svara på frågorna i boken. Vi har tillsammans valt ut 10 ord från texten som eleverna har i stavningsläxa (se läxboken)
Engelska: Glosor (finns inskrivna i glosboken både den fysiska och den på datorn.), läsa och kunna översätta texten s. 22-24. Hjälp gärna era barn att gå in på glosboken. se första gången. Det är ett verktyg som underlättar mycket vid inlärning av glosor.
Matematik: Fyra uppgifter inklistrade i ”matteläxboken”.

Skolan har i veckan fått samtal från boenden här i Hovmantorp då man uttrycker oro för barnen som cyklar till och från skolan. Man cyklar på trottoaren, utan hjälm och utan att se sig för. Även om det är ett litet samhälle så är det viktigt att påminna barnen om farorna som finns i trafiken. Jag ber er därför att prata lite med er barn om hur man ska cykla i trafiken så att det inte händer något.

Glöm inte att det är studiedag på tisdag, så då är det vi vuxna som sitter på skolbänken.

Önskar er alla en härlig helg!

Kram Camilla

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *