Lillelördag

Veckorna springer förbi, nu är det redan onsdag och lillelördag igen.

Idag har vi haft nya elevens val grupper. Eleverna fick komma med förslag på vad de ville göra. Vi valde ut bakning, bad och utelekar/skattjakt. Gruppen som hade utelekar gjorde idag lekar i lilla gymnastiksalen, men nästa vecka kommer gruppen att vara ute. De andra två grupperna har återigen bad och bakning.

I veckan har eleverna fått börja förbereda sina samtal. Vi gör klart detta i veckan för att kunna börja med samtalen nästa vecka. Ni som ännu inte lämnat in samtalslapparna var vänliga och gör det.

Läxor till nästa vecka:

Måndag prov i Religion. De har fått hem instuderingsfrågor till detta.
Tisdag: Stavningsläxa (på lappen står det att eleverna ska skriva orden i skrivstil men det behöver de inte göra).
Onsdag: Engelska – läsa s. 32-33, välja ut minst 10 glosor och öva på dem. Två elever (Sofie och Filippa) har i uppdrag att presentera en nyhet på engelska från sidan www.newsinlevels.com NO– läsa på sidorna 8-13 i arbetsboken Boken om Fysik och Kemi (vatten). För att träna in några begrepp som är kopplade till arbetsområdet vatten kan de även gå in och träna på http://digitalt.liber.se/begreppsmaskin/#/boken-om-fysik-och-kemi/vatten—ett-viktigt-amne Matematik: häfte med enhetsomvandling att rätta och göra klart samt inklistrat blad  i läxboken.

Allt gott!

Camilla

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *