20160406_155536

Det blev många rundor med vagnen för att lämna in alla batterier. Över 300 kilo lyckades alla fyror samla ihop. Riktigt bra jobbat!

En som alltid bra vecka med de finaste eleverna lider mot sitt slut. Det är en fröjd att få träffa så fina barn varje dag! Det var mycket engagerade barn som i onsdags hjälpte till att packa min lilla bil för avfärd mot Växjö med alla batterier. Eleverna har verkligen varit duktiga och kämpat på bra! Ska bli spännande att se hur långt det räcker.

Nästa vecka får vi en ny elev till klassen. Vi hälsar Almadhi välkommen till oss!

På onsdag är det dags för idrottslyftet igen. Eleverna får skriva i sina skoldagböcker på måndag vad de ska göra de kommande tre onsdagarna.

Nedan följer en hälsning från idrottslärarna.

Fr.o.m v.15 12/4 flyttar vi ut idrottslektionerna. Vi kommer vara ute i de flesta väder, så kläder efter väder. Glöm inte påminna om överdragskläder långärmad tröja och byxor med långa ben. Sen kan det finnas shorts och t-shirt under.  Skor som är lämpliga för utomhusaktiviteter, t.ex. vara i skogen, på grusplanen o.s.v. Duschsaker ska också med.

// Patrik & Sandra

Läxor till nästa vecka:
Läsläxa till tisdagen den 12/4                                                                                             Läs kapitel 16 och 17 i ”Det brinner”! Välj att vara den läsfixaren som du tycker du behöver arbeta mest med och gör uppgiften till kapitel 16 och 17. Titta på de tidigare läxorna om du blir osäker. Rätta även dina gamla läxor om det är något som behöver rättas.         Onsdag: Engelska – läsa och översätta sidorna 48-49 och minst 10 glosor till texterna.
Matematik: 6:ans och 7:ans tabell på tid. Eleverna får med sig ett dokument där de kan öva. Man kan också träna tabellerna på datorn via tex
http://www.elevspel.se/amnen/matematik/2089-multiplikationstabellerna-med-flervalsfragor.html
http://www.kunskapsstjarnan.se/multiplikationstabellen.php
Läxa-tabeller på tid

Önskar er alla en härlig helg!

Kram Camilla

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *