Ny härlig vecka

Måndag igen och en ny härlig vecka framför oss!

Fem veckor framöver kommer Frida att göra sin VFU hos oss, en presentation av Frida får ni här:

Hej! Mitt namn är Frida Heideman och det är jag som är den nya lärarstudenten och jag ska vara hos klass 4A i fem hela veckor. Jag är 21 år gammal, är uppvuxen i Hovmantorp och har själv gått på Kvarndammskolan när jag var liten. Numera bor jag i Växjö där jag läser grundlärarprogrammet med inriktning mot årskurs 4-6 på Linnéuniversitetet. Detta är min första VFU/praktik och jag tycker att det ska bli väldigt roligt att få lära känna alla eleverna och jag hoppas att de tycker samma om mig! Idag var min första dag med klassen och jag kände mig så välkommen och omhändertagen av både barnen och lärarna och jag ser redan fram emot morgondagen! Om ni undrar något om mig eller vill veta mer om mig är det bara att fråga!

Med vänlig hälsning Frida Heideman

För de elever som lyckats sälja slut, eller som bara har några majblommor kvar i sin påse finns det möjlighet att sälja fler. De redovisar sedan påse för påse i medföljande kuvert.

Onsdag nästa vecka(27/4) kommer vi att ha en utedag tillsammans med sexorna. Vi är tillbaka till idrottslyftet och slutar sedan vanlig tid, kl. 14.00. Vi får lunch från skolan, men eleverna får gärna ta med sig en liten fika och extra dricka. Kläder efter väder, då vi är ute oavsett väderlek.

Ha en fin vecka!

/Camilla

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *