Hej där hemma!

I veckan kommer vi få besök av politiker från Lessebo kommun. Då får eleverna möjlighet att ställa frågor till någon som är väl insatt i politik. De ser fram emot besöket ?

Malin har lagt ut samtalstider på Schoolsoft för de elever som har Malin som mentor. Mina tider kommer snart. Vi tänker att eleverna ska fortsätta hålla i sina egna samtal eftersom det föll väl ut i våras. På lektionstid kommer eleverna få tid att förbereda sina samtal.

Inom snar framtid kommer information om vad som händer i skolan, läxor och annat att läggas upp på Schoolsoft. Bloggen kommer finnas kvar men inte i lika stor omfattning. Det är bestämt uppifrån på skolan att alla lärare ska använda Schoolsoft som kanal mellan skolan och föräldrar. Jag hoppas att det kan bli ett minst lika bra verktyg som bloggen har varit. I framtiden är tanken att ni ska kunna följa ert barn utveckling här på Schoolsoft kontinuerligt utöver utvecklingssamtalen.

Veckans läxor:
Torsdag: Begreppslista i samhällskunskap. Veta vad orden betyder.
Begreppslista demokrati
Onsdag: Matteläxa på matteportal (klockan + en frivillig läxa).
Engelskaläxa – övningsblad om klockan.

Till tisdag nästa vecka har eleverna fått hem NO-begrepp samt ett korsord att träna på. Begrepp att träna på till tisdag växter

På onsdag är det bowling för träslöjdsgruppen. Syslöjdsgruppen är kvar på skolan, fem elever i klassen har tillsammans planerat den aktiviteten.

Önskar er en fortsatt fin vecka!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *